Hoe komt u bij ons?
                       
Komend vanuit het centrum van Eindhoven zijn wij te vinden door naar de Tongelresestraat te rijden. Na het passeren van de brug gaat u vervolgens de 3e straat rechtsaf (Rubensstraat). Na enkele honderden meters krijgt u de kruising met de Kempensebaan. Het gebouw van de stichting bevindt zich links op de hoek (zie ook plattegrond hieronder).
                     
Komend vanuit de richting Tilburg of Den Bosch volgt u bij het binnenrijden van Eindhoven de Kennedylaan tot aan de 1e stoplichten (kruising met rondweg). Hier gaat u linksaf de rondweg op en blijft u rechtdoor rijden. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, vervolgens rijdt u onder het viaduct (''de Berekuil") door en gaat u bij de volgende stoplichten rechtsaf de Tongelresestraat in. Vervolgens gaat u de 4e straat linksaf (Rubensstraat) en ziet u na enkele honderden meters de kruising met de Kempensebaan. Links op de hoek is ons gebouw gevestigd.
                           
Komend vanuit de richting Helmond blijft u rechtdoor rijden tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat u linksaf, vervolgens rijdt u onder het viaduct ('' de Berekuil") door en gaat u bij de volgende stoplichten rechtsaf de Tongelresestraat in. Vervolgens gaat u de 4e straat linksaf (Rubensstraat) en ziet u na enkele honderden meters de kruising met de Kempensebaan. Links op de hoek is ons gebouw gevestigd.
                              
Komend vanuit de richting Valkenswaard rijdt u de Aalsterweg af en gaat u bij de stoplichten (kruising met de rondweg) rechtsaf. Vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor en gaat u het kanaal over. Na het kanaal gaat u bij de eerste stoplichten linksaf (Hobbemastraat) en rijdt u rechtdoor (Vincent van Goghstraat) totdat u bij de kruising met de Kempensebaan komt, waar u schuin rechts op de hoek ons gebouw ziet. 
                           
Komend vanuit de richting Veldhoven rijdt u rechtdoor tot aan de stoplichten met de rondweg, hier gaat u rechtsaf. Vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor en gaat u het kanaal over. Na het kanaal gaat u bij de eerste stoplichten linksaf (Hobbemastraat) en rijdt u rechtdoor (Vincent van Goghstraat) totdat u bij de kruising met de Kempensebaan komt, waar u schuin rechts op de hoek ons gebouw ziet. 
                      
Met de bus zijn wij bereikbaar via lijn 5 ('t Hofke). U kunt dan uitstappen bij de halte in de Rubensstraat. Vervolgens loopt u verder deze straat in en komt u bij de kruising met de Kempensebaan waar links op de hoek ons gebouw ligt.  

Naar beneden.

 
 
 
 

Naar boven.