Disclaimer, Privacy & Copyright
          
           
  Aaansprakelijkheid
Steunpunt Uitkeringsgerechtigden Eindhoven is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de website steunpuntuitkeringen.nl zouden voorkomen. Steunpunt Uitkeringsgerechtigden Eindhoven is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de steunpuntuitkeringen.nl website zijn gelinked.
           
Databescherming
Steunpuntuitkeringen.nl respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe steunpuntuitkeringen.nl gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.
                
Persoonsgegevens
Steunpuntuitkeringen.nl verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Steunpuntuitkeringen.nl toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor statistische doeleinden.
       
Copyright
Het copyright op deze website berust bij ICT Services Valkenswaard. Ofschoon aan de op deze site weergegeven informatie uiterste zorg is besteed, kunnen aan de inhoud van de webpagina's geen rechten worden ontleend.

mei 2012